Levering & RetourLeveringsproces
Wanneer uw bestelling bij ons binnen is gekomen zullen wij meteen beginnen met de verwerking hiervan. Bestellingen die voor 18:00 gemaakt zijn worden normaal gesproken de volgende werkdag bij u thuisgeleverd. Wij werken via PostNL en u krijgt van hun een aparte mail met de Track & Trace code.
Bestellingen worden normaal gesproken dezelfde dag verwerkt, soms kan het echter tot maximaal 5 werkdagen duren!

Verzendkosten
Verzending is helemaal gratis.

Retour
Bestellingen mogen binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Houdt er wel rekening mee dat het product niet gebruikt mag zijn en in de originele verpakking moet worden teruggestuurd. Na ontvangst van uw retour storten wij het geld uiterlijk binnen 14 dagen terug op uw rekening.
Om een product retour aan te melden willen wij u vragen een mail te sturen naar klantenservice@rugmassageapparaat.nl, u kunt normaal gesproken binnen 6 uur een reactie verwachten. Na aanmelding van uw retour heeft u nog 14 dagen om het product ook daadwerkelijk retour te sturen.
LET OP: Om uw retour snel te laten verlopen vragen wij u het volgende formulier in te vullen en te mailen naar klantenservice@nekmassageapparaat.nl: https://qqp.nl/retour.docx.